Privacy verklaring

Praktijk With Heart & Joy is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Praktijk With Heart & Joy  verstrekt.

Deze verklaring is alleen van toepassing op de website praktijkwithheartandjoy.nl (en de subdomeinen), maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt. Heb je vragen over de privacyverklaring stuur dan een mailtje naar ilse@praktijkwithheartandjoy.nl of gebruik het contactformulier op deze website.

Wettelijke bepalingen

  1. Website (hierna ook “De website”): praktijkwithheartandjoy.nl
  2. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”): Praktijk With Heart & Joy, Vagevuur 47, 4664 BW Lepelstraat, kvk-nummer: 74367803

Contactgegevens
Praktijk With Heart & Joy  Vagevuur 47 4664 BW Lepelstraat

E-mail: ilse@praktijkwithheartandjoy.nl
Telefoon: 0624464977

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten van Praktijk With Heart & Joy  laat je (persoons)gegevens achter. Praktijk With Heart & Joy vraagt je t.b.v. de website alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je e-mail adres is nodig om je e-mails te kunnen sturen, je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren. T.b.v. de diensten coaching en therapie, worden er uiteraard meer gegevens verzameld. De specifieke gegevens die verzameld worden en de doeleinden waarvoor deze verzameld worden, worden hieronder toegespitst.

Persoonsgegevens t.b.v. websitefuncties

Welke persoonsgegevens Praktijk With Heart & Joy verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen, nieuwsbrief aanvragen, contactformulier invullen en doorklikken naar FaceBook pagina). Wij verzamelen de volgende persoonlijke gegevens:

  • (voor)naam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
  • technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website

Doeleinden persoonsgegevens via website

Praktijk With Heart & Joy verwerkt deze gegevens voor één of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • om je te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

Praktijk With Heart & Joy is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belastingdienst.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Praktijk With Heart & Joy website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Persoonsgegevens t.b.v. coaching en/of therapie

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat de behandelend therapeut van Praktijk With Heart & Joy een dossier aanlegt. Jouw dossier kan de volgende gegevens bevatten:

  • voornaam
  • achternaam
  • adres
  • telefoonnummer
  • geboortedatum
  • e-mailadres
  • aantekeningen over je gezondheidstoestand
  • persoonlijke geschiedenis / life-events
  • voortgang van je herstelproces

De behandelend therapeut van  Praktijk With Heart & Joy heeft als enige toegang tot de gegevens in je dossier en heeft een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

De gegevens uit je dossier kunnen naast de behandeling ook voor de volgende doelen gebruikt worden:

  • Voor het geanonimiseerde gebruik tijdens intercollegiale toetsing.
  • Een paar gegevens uit je dossier worden gebruikt voor de financiële administratie, zodat  Praktijk With Heart & Joy een factuur kan opstellen.

Als de behandelend therapeut van Praktijk With Heart & Joy vanwege een andere reden gebruik wil maken van jouw gegevens, dan zul je eerst geïnformeerd en expliciet om jouw toestemming gevraagd worden.

Bewaartermijn

Praktijk With Heart & Joy bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn 14 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden.

Praktijk With Heart & Joy bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Schrijf je je uit van de mailinglijst door een mail te sturen naar ilse@praktijkwithheartandjoy.nl, dan blijven je gegevens nog max. 3 maanden in het e-mailprogramma staan.

Persoonsgegevens delen met derden

Praktijk With Heart & Joy verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Praktijk With Heart & Joy  gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Praktijk With Heart & Joy  in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Praktijk With Heart & Joy voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

Cookies en profilering

Praktijk With Heart & Joy maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Praktijk With Heart & Joy hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Social media

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruikt Praktijk With Heart & Joy cookies.  Praktijk With Heart & Joy heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.

Bekijk de privacy policy van Facebook| LinkedIn | Pinterest

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één mailtje uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Praktijk With Heart & Joy, stuur dan een e-mail naar ilse@praktijkwithheartandjoy.nl.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar ilse@praktijkwithheartandjoy.nl.

Beveiliging Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Praktijk With Heart & Joy de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Deze toegang is goed afgeschermd.

De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via ilse@praktijkwithheartandjoy.nl. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Praktijk With Heart & Joy.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Lepelstraat, 10 april 2019

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
LinkedIn
Instagram