Over de praktijk

Beroepsorganisatie BATC

Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisatie BATC (Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument). Zij maken zich hard voor het waarborgen van de kwaliteit van natuurgeneeskundig therapeuten.

Om bij hen aangesloten te zijn moet ik aan verschillende eisen voldoen zoals het opstellen van een behandelovereenkomst, een verplicht aantal studie uren per jaar, intervisies, jaarverslagen, beroepsaansprakelijkheidsverzekering en visitatie in het kader van de Wkkgz. Ook voor geschillen en klachten val ik onder de BATC.

batc - Over de praktijk

Praktijkruimte en parkeren

Mijn praktijkruimte ligt achter onze woning. Hier geef ik behandelingen en workshops. Ik werk op afspraak zodat ik mijn aandacht volledig aan de cliënt kan geven.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor het woonhuis.


Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
LinkedIn
Instagram