Lijfkracht-herstel

lijfkracht-herstel, een vorm van energetische therapie

Lijfkracht-herstel is een uiterst krachtige vorm van energetische behandeling. Het is een bijzonder effectieve methode om de lichaamseigen gezondheid te herwinnen.

Wij mensen en alles om ons heen bestaat uit energie. Deze energie kan sterk of zwak zijn, positief of negatief, helend of ziekmakend. Ik werk met de aanwezige, opgeslagen lichaamsenergie. Door deze te activeren ontstaat een zeer krachtig helend vermogen, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem.

De methode is holistisch van aard. Ik neem je hele lijf in de behandeling mee. Ik kijk naar zowel het lichamelijke, als naar het mentale stuk. Omdat ik geloof dat niet enkel het symptoom belangrijk is. Maar ook wat je lichaam je duidelijk wil maken. Als je bijvoorbeeld pijn hebt in je schouders, dan is het ook belangrijk om te kijken of je een last je op je schouders draagt. En wat heb je dan nodig om de last los te laten of hoe kun je jezelf ontlasten? Op deze manier kijk je breder. Je wordt jezelf bewust van wat je lichaam je probeert te vertellen.

De eerste behandeling zal ik starten met een nauwkeurige behandeling van de schedel, de nek, de wervelkolom, de schouderbladen, het bekken en het heiligbeen. Hierdoor kan vaak reeds jarenlange pijn verholpen worden. Dit kan omdat veel klachten ontstaan door een scheefstand of blokkade in dit gebied. Hierna worden door het activeren van lichaamseigen energie verdere disfuncties, kwalen en probleemgebieden onder handen genomen. Door te richten op de onderliggende oorzaak van de klacht behaal je vaak grote resultaten in slechts een enkele of een aantal behandeling(en). De effectieve energetische behandeling is volkomen pijnloos en is bedoeld voor iedereen die hulp nodig heeft om van fysieke en emotionele pijn af te komen. (Bron: Praktijk-blauw)

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
LinkedIn
Instagram