Boek ‘Oebeliboebelie’

2019 08 02 153603 3 - Boek 'Oebeliboebelie'
2019 08 02 153346 1 - Boek 'Oebeliboebelie'

Omdat ik de afgelopen jaren veel geleerd heb wilde ik mijn ervaringen delen met anderen. Ik begon met het schrijven van mijn levensverhaal maar na twee hoofdstukken besloot ik dat dit niet de juiste weg was voor mij. Het was te zwaar en het voelde negatief. Het las niet lekker weg. Ik wilde mensen raken op een luchtige manier.

Ik had inmiddels geleerd dat veel oorzaken van gedrag waar ik tegenaan liep hun oorsprong vonden in mijn jeugd. Daar had ik bepaalde overtuigingen over mezelf ontwikkeld.

Ook in mijn werk met kinderen en jongeren heb ik gezien wat onzekerheid, angst en stress doen. Daarom vind ik het belangrijk dat kinderen technieken aangereikt krijgen waardoor ze leren hoe ze hiermee om kunnen gaan. Het zet ze in hun kracht.

Daarom ben ik iets gaan schrijven wat kinderen en volwassenen kan helpen. Ik ben gaan zitten en begonnen. Het verhaal is al schrijvende ontstaan. Daarna heb ik de plaatjes getekend zodat het nog meer gaat leven.

Dit boek leent zich prima om met kinderen te lezen. Het is waardevol en leuk om de technieken samen met te oefenen. Zo kun je kijken wat het effect is en de ervaringen delen. Ik wens je veel lees en oefen plezier!

Review

20190906 201232 682x951 - Boek 'Oebeliboebelie'

“De schrijfster Ilse Heijmans neemt je mee op een spannend avontuur onder water waarbij het schildpadje Oebeliboebelie, die ieders hart voor zich weet te winnen, leert om te gaan met de uitdagingen van het leven.
In het verhaal zijn verschillende lessen en oefeningen verweven die je helpen om het pad van je hart te volgen.
De weg van je hart is niet altijd de makkelijkste, maar wel de mooiste! 
De waterverf illustraties zijn ook van de hand van de schrijfster waardoor het verhaal nog meer tot de verbeelding gaat spreken.
Een mooi (voor)leesboek voor groot en klein!”

Liefs Nicole

Review

Miranda Suikerbuik-Jansen:

Ilse is een lieve betrokken vrouw waar je je direct veilig en vertrouwt bij voelt. Ze heeft mij onwijs geholpen als lifecoach waardoor ik uiteindelijk mezelf en dus ook mijn geluk en vertrouwen in de toekomst heb teruggevonden.

Ze heeft pas een boekje geschreven “Oebelieboebelie”. Mijn meiden (11 en 9 en beiden erg gevoelig) vonden het een geweldig verhaal! Iedere avond keken ze uit naar t voorleesmoment. Gaan we weer Oebelieboebelie lezen mammmm?? En iedere schilpad nu heet ook zo🤣. Het gaf hun regelmatig herkenning (gevoelens en situaties), rust (even niks moeten, maar lekker luisteren en fantaseren) en technieken om zelf meer rust te vinden. Die yoga oefeningen vonden ze geweldig leuk (met n hoop gegiebel). Echt…een aanrader voor ieder kind! En voor iedere ouder, want dit zijn toch heerlijke momenten samen met je kids die niemand je nog afpakt! Succes met je praktijk en je mooie boek, hopelijk gaan er nog veel mensen zoveel plezier aan beleven zoals wij dat hebben gedaan ❤

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
LinkedIn
Instagram