Cursus Artjournaling

Wat heeft jouw hart je te vertellen?

Artjournaling is een creatieve manier om contact te maken met jezelf. Door bezig te zijn met Artjournaling leer je om tijd te nemen voor jezelf, te luisteren naar je hart en je intuïtie wordt en je wordt je bewust van wat je wilt, wie je bent en waar je heen wilt. Het is gericht op het proces.

Artjournaling zorgt ervoor dat je:

– Bewust tijd maakt voor jezelf
– Je creativiteit aanboort
– Reflecteert
– Dankbaar bent voor wat er is
– Ontdekt wat je passie is
– Leert luisteren naar jezelf

Door te werken met je creativiteit stimuleer je het probleemoplossend vermogen. Je geeft uiting aan gevoelens. Je kunt patronen waar je in vast zit visueel maken. Door anders te kijken zie je oplossingen die je eerder niet zag. Maar ook je dromen en je doelen kun je hiermee tot uiting brengen. Ervaring is niet nodig.

We starten met een korte meditatie zodat je op je eigen manier en tempo in contact kunt komen met jezelf. Daarna gaan we onder het genot van koffie of thee aan de slag. Werken in rust staat daarbij centraal. Je kunt gebruik maken van potloden, aquarelverf en pastelkrijt. Maar ook kun je plaatjes zoeken en deze inplakken. Je maakt je journal op de manier die bij jou past. Omdat iedere deelnemer haar eigen reis heeft zijn er geen vaste thema’s. Ik kan gebruik maken van reflectievragen die je helpen om te komen bij datgene wat voor jou belangrijk is.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur. Ik werk in kleine groepen van maximaal 6 personen.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Facebook
LinkedIn
Instagram